Upami anjeun resep kopi (sareng infus anu sanés) sareng anjeun panginten milih hiji maker kopi idéal anu nyumponan kabutuhan anjeun anjeun bakal terang yén éta sering henteu gampang kusabab rupa-rupa jinis anu aya di pasar. Sareng upami sesah milih jinis mesin kopi, éta masih sesah pikeun napigasi antara jumlah merek sareng modél anu aya.

Pikeun pangguna anu henteu mutuskeun, dina halaman wéb ieu kami bakal nyobian ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ku kituna anjeun tiasa mutuskeun jinis mesin kopi anu anjeun peryogikeun dumasar kana karesep anjeun, sareng ogé, merek sareng modél naon anu disarankeun dina unggal kasus. anu anjeun kéngingkeun produk pangalusna mungkin pikeun tiap kasus. Salaku tambahan, ieu bakal nyegah anjeun ngaluarkeun artos kaleuleuwihan, mastikeun yén anjeun mayar harga anu adil pikeun produk anu berkualitas.

Mesin kopi pangsaéna dina pasaran

Upami anjeun henteu hoyong ngahesekeun diri atanapi anjeun parantos gaduh ide, panginten anjeun kedah terang mana mesin kopi anu pangsaéna pikeun milih milik anjeun. Salaku kasimpulan sarta tanpa discriminating ku jenis, ieu luhureun mesin kopi favorit urang:

Kopi Philips...
De'Longhi Perfetto ...
Solac CE4480...
Krups Nespresso Essenza...
Nescafe Dolce Gusto...
Bosch Tassimo Wilujeng...
̶9̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
̶6̶6̶9̶,̶0̶0̶€̶
̶1̶1̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
̶1̶1̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
̶7̶7̶,̶7̶9̶ ̶€̶
̶7̶9̶,̶0̶0̶ ̶€̶
TOP KAPSUL
Kopi Philips...
̶9̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
TOPS OTOMATIS
De'Longhi Perfetto ...
̶6̶6̶9̶,̶0̶0̶€̶
TOP EXPRESS
Solac CE4480...
̶1̶1̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
TOP NESPRESSO
Krups Nespresso Essenza...
̶1̶1̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
RASA Amis TOP
Nescafe Dolce Gusto...
̶7̶7̶,̶7̶9̶ ̶€̶
DISKON TOP
Bosch Tassimo Wilujeng...
̶7̶9̶,̶0̶0̶ ̶€̶

Jenis mesin kopi: naon idéal?

Aya henteu ngan hiji tipe maker kopi, disebutkeun pilihan bakal leuwih gampang. Aya nu anyar mesin listrik nu geus mekar pikeun nawarkeun hasil pangalusna sarta kanyamanan greatest, tanpa lengkep displacing nu pot kopi tradisional. Ku sabab kitu, ayeuna aya duanana mesin kopi klasik pikeun paling purists, kitu ogé nu paling modern.

Kenali aranjeunna ogé jenis aya mesin kopi Penting pikeun terang kumaha milih mesin kopi anu pangsaéna dumasar kana naon anu anjeun pikahoyong. Kami nyarioskeun ka anjeun dina sababaraha kecap di dieu:

maker kopi listrik

nu maker kopi listrik Éta sadayana anu ngagentos sumber panas éksternal ku sistem pemanasan listrik pikeun nyiapkeun kopi atanapi infus. Jenis maker kopi ieu gancang sarta leuwih praktis pikeun kalolobaan imah. Sajaba ti éta, maranéhna teu merlukeun beberesih atawa perawatan sakumaha tedious sakumaha tradisional. Dina grup ieu anjeun tiasa mendakan:

  • Mesin kopi kapsul: aranjeunna anu ayeuna prevailing, saprak maranéhna pisan gampang ngagunakeun tur gancang. Anjeun ngan saukur milih kapsul kopi atanapi infus anu anjeun hoyong nyiapkeun (sababaraha ngamungkinkeun anjeun nyiapkeun inuman panas sareng tiis), selapkeun kana mesin, sareng dina sababaraha detik anjeun bakal siap gelas atanapi cangkir. Sistim tekanan na bakal ngalirkeun cai panas ngaliwatan kapsul nimba rasa jeung ambu eusi na bakal ngaluarkeun kana gelas / cangkir.
  • Mesin kopi super otomatis: mesin ieu ngidinan Anjeun pikeun milih biji kopi atawa kopi taneuh (nyadiakeun kabebasan gede ku teu gumantung kana jenis kapsul dirojong), tapi maranéhna teu merlukeun salaku loba perhatian sakumaha saméméhna. Aranjeunna biasana lirén dina waktos anu pas, tanpa anjeun kedah ngeureunkeunana nyalira berkat sistem anu terang sabaraha anu kedah dilakukeun. Salaku tambahan, aranjeunna biasana ngagaduhan fungsi tambahan anu sanés pikeun anu sateuacana.
  • Mesin espresso manual: Beda sareng anu super-otomatis, aranjeunna henteu gaduh coét sareng prosés priming sareng mencét kopi kedah dilakukeun sacara manual. Sababaraha gaduh aksésori anu diwangun pikeun nguap, nyaéta, ngamungkinkeun anjeun otomatis ngadamel busa susu sareng masihan kopi anu tékstur khusus profésional.
  • Diwangun-di maker kopi: aranjeunna biasana mesin kopi super-otomatis, ngan aranjeunna diwangun-di dapur kawas panerapan sejen, sagampil bisa dipigawé ku mesin cuci, dishwashers, oven, microwaves, jsb.
  • Netes atawa makers kopi Amérika: Ieu mesin kopi listrik has anu ngagunakeun saringan disposable jeung sumber panas listrik. Anjeun tiasa nganggo kopi taneuh naon waé anu anjeun resep. Mesin bakal ngalirkeun cai panas ngaliwatan kopi taneuh sarta nyaring eta pikeun netes hasilna kana kendi terpadu. Dina hal ieu aranjeunna henteu monodose. Sababaraha kalebet kendi termos, supados kopi tetep panas sababaraha jam.
  • pembuat kopi listrik Italia: sarupa dina penampilan sarta operasi pikeun mesin kopi Italia atawa pot Moka manual, tapi Powered by hiji sumber listrik. Émut yén seueur mesin kopi Italia henteu ngadukung kompor induksi, ku kituna ayana versi listrikna.

pot kopi tradisional

Éta jalma anu terus gumantung kana sumber panas éksternal. Aranjeunna nimukeun sababaraha taun ka pengker na masih aya kiwari. Seueur anu resep kopi langkung resep neraskeun nyiapkeun kopi na dina jinis mesin kopi ieu, ngadalikeun unggal detil ti mimiti sareng ngalaksanakeun "ritual" sadayana dugi ka aranjeunna nampi kopi anu sampurna. Éta hartosna aranjeunna henteu gancang sareng ngabutuhkeun prosés manual, janten henteu kanggo sadayana. Di antarana bisa ngabedakeun antara:

  • mesin kopi Italia: aranjeunna mesin kopi pisan basajan nu diwangun ku tank cai di wewengkon handap. Deposit ieu mangrupikeun anu disimpen dina piring pikeun dipanaskeun sareng ngajantenkeun cai ngagolak. Ku kituna eta naek conduit sarta ngaliwatan filter dimana kopi taneuh kapanggih. Éta extracts ambu na naek geus disaring ka tank di wewengkon luhur.
  • mesin kopi plunger: Dina maker kopi plunger diwenangkeun nyieun kopi jeung sagala infusion lianna. Anjeun kedah memanaskeun cai dugi ka kulub dina gelombang mikro atanapi dina panci, teras tambahkeun ka jero maker kopi sareng naon anu anjeun hoyong infus. Anjeun nutup tutup jeung nyorong plunger supados cai rasa ngaliwatan filter anjeun sahingga ninggalkeun grounds handap.
  • Cona atanapi vakum kopi maker: Ieu mangrupikeun jinis mesin kopi anu unik pisan anu diciptakeun sababaraha taun ka pengker. Operasi na, sabagian, sarupa jeung prinsip Italia. Maker kopi ieu ngagunakeun sumber panas éksternal, kayaning seuneu atawa burner keur ngagolakkeun cai dina wadahna handap, nu expands gas sarta ngajadikeun eta naek ka wewengkon luhur ngaliwatan saluran nu nyambungkeun duanana bagian. Éta tempat ayana kopi anu badé diseduh. Nalika dicabut tina panas, hawa di zona handap kontraksi sareng nyiptakeun éfék vakum, nyeuseup kopi tina zona luhur ngaliwatan saringan. Hasil ahir bakal janten kopi siap-diinum di handap, ninggalkeun grounds di luhur.

Mesin kopi industri

Tungtungna, éta mesin kopi industri Aranjeunna kategori misah. Sacara umum, aranjeunna tiasa dihijikeun kana anu listrik, sabab tiasa dianggo sareng sistem pemanasan listrik. Tapi aranjeunna langkung mahal, mesin anu langkung ageung kalayan kamampuan unggul. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun nyieun kopi gancang komo nyieun sababaraha kopi dina waktu nu sarua dina sababaraha kasus. Éta cocog pikeun bisnis silaturahmi sapertos kafe, bar, réstoran, hotél, sareng sajabana, sanaos seueur anu mésér pikeun dianggo bumi.

pangalusna-ngajual kopi maker

Nuluykeun naon anu geus ngomong jadi jauh, ieu sababaraha nu makers kopi pangalusna yén anjeun tiasa mésér taun ieu kalayan nilai pangsaéna pikeun artos, pamimpin dina kategori masing-masing dumasar kana jinis pembuat kopi anu parantos kami detil:

De'Longhi EDG250.B Dolce Gusto Jovia

De'Longhi geus dijieun salah sahiji mesin kopi pangalusna pikeun Kapsul Dolce Gusto nu bisa manggihan Kalayan kakuatan 1500w sareng sistem pemanasan gancang ku kituna anjeun henteu kedah ngantosan sakedap kanggo nyiapkeun kopi anjeun nalika anjeun resep. Kalayan tekanan 15 bar na anjeun tiasa nimba sadayana anu pangsaéna tina kopi atanapi kapsul infus pikeun masihan rasa anu pangsaéna.

Salaku tambahan, éta ngahijikeun tangki cai kapasitas 0,8 liter, anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel sababaraha kopi tanpa kedah ngeusian deui. Éta nangtung pikeun fungsi anu pikaresepeun, sapertos nyiapkeun inuman panas atawa tiis, pangropéa leuwih gampang ti kantos berkat kami warns iraha waktuna pikeun descale.

Pabrikan mesin kopi Italia parantos ngurus desain mesin ieu, kalayan detil dina stainless steel sareng bentuk anu bakal ngahias tempat anjeun nempatkeun alat ieu. Ogé kaasup fungsi flow-stop Pikeun ngeureunkeun jet sacara otomatis, baki netes nyaluyukeun diri pikeun sagala jinis cangkir sareng gelas, pareum otomatis saatos 5 menit teu aktip, jsb.

Krups Inissia XN1005 Nespresso

Produsén well-dipikawanoh Krups geus dijieun sejen tina mesin kopi pangalusna pikeun kapsul nespresso anu anjeun tiasa mendakan di pasar kalayan harga anu murah. Kanyamanan maksimal dina mesin kompak sareng hampang ieu, kalayan gagang ergonomis sareng warna anu pikaresepeun.

Mibanda tombol pikeun ngahurungkeun deui, sarta dina ngan detik 25 Éta bakal siap sareng cai dina suhu anu pas pikeun nyiapkeun kopi anu saé. Kabéh fed kalawan tank kapasitas 0.7 liter, kalawan ukuran cup adjustment kalawan tombol na (Espresso na Lungo), pikeun pondok atawa panjang.

kakuatan sarta tekanan na 19 bar Aranjeunna ngajamin yén anjeun tiasa nimba sadaya ambu tina biji kopi taneuh tina kapsul, ogé sipat anu dipiharep tina sacangkir kopi anu saé. A tekanan nu boga saeutik sirik mesin kopi profésional.

Salaku tambahan, éta gaduh sistem anti netes, sarta sistem shutdown otomatis upami anjeun ngantepkeunana tanpa dianggo langkung ti 9 mnt.

Bosch TAS1007 Tassimo

Upami anjeun resep kana Kapsul Tassimo, produsén Bosch ogé nawarkeun sejen tina pangalusna mesin kopi kapsul pikeun firm consumable ieu. Kakuatan 1400w, tanki 0.7 liter, sareng desain anu kompak sareng pikaresepeun ngalengkepan mesin ieu pikeun infuse.

Kalawan eta anjeun bisa ngarasakeun rasa tina pilihan leuwih ti 40 inuman panas kalayan sagala rasa aslina. Henteu aya setélan anu rumit, pilih kapsul anu anjeun pikahoyong, pencét tombol sareng ngantosan cangkir atanapi gelas anjeun siap (kalayan dukungan anu tiasa diatur pikeun ukuran anu béda).

Sareng pikeun ngajaga maker kopi beresih sarta yén rasa teu nyampur, sanggeus unggal pamakéan maker kopi boga sistem beberesih uap pressurized ninggalkeun eta geuwat siap nyiapkeun inuman béda.

Philips HD6554/61 Senseo

Salah sahiji merek Éropa anu hébat nyaéta Philips. waktos Ieu anjeunna boga modél maker kopi pikeun kapsul senseo yén anjeun bakal cinta Sadia kalawan desain inovatif sarta dina rupa-rupa kelir pikeun milih nu paling merenah nurutkeun rasa anjeun.

Éta mangrupikeun maker kopi anu unik, sabab sanaos dosis tunggal éta ngamungkinkeun anjeun nyiapkeun dua cangkir kopi sakaligus. Sadayana gancang sareng gampang, pilih inténsitas kopi anu panjang, lemes, pondok sareng kuat anu anjeun pikahoyong iraha waé sareng ngantosan hasil instan.

La Téknologi Kopi Boost mastikeun nimba sadaya rasa unggal kapsul kalayan tekananna, ngajamin rasa anu langkung saé. Salaku tambahan, téknologi Crema Plus mastikeun yén lapisan crema langkung saé sareng gaduh tékstur anu langkung saé tibatan dina mesin kopi listrik anu sanés. Sareng upami anjeun henteu nganggo éta, téknologi hemat energina bakal otomatis pareum dina 30 menit.

Teu aya produk anu kapendak.

Oroley 12 cangkir

Oroley Ieu salah sahiji merek pangalusna anjeun bisa meuli tipe ieu maker kopi Italia. Seueur jalma langkung resep nyiapkeun kopi nganggo mesin kopi tradisional ieu kusabab aranjeunna nyarios langkung resep kana rasana. Éta ogé awét jeung murah.

Nyaeta dijieunna tina aluminium, sarta cocog pikeun sagala jenis dapur, iwal induksi. Tangki cai na boga kapasitas pikeun 12 gelas, sanajan aya rupa-rupa ukuran pikeun nutupan sagala rupa kaperluan. Éta ogé kalebet klep kaamanan pikeun nyegah kacilakaan.

Klasik anu leres pikeun ngaraosan kopi ku cara baheula, ngadangukeun gurgling sareng nyeuseup seungitna. Teu tiasa leungit di bumi anjeun sareng salian ti nyiapkeun kopi anu nikmat, mesin kopi Italia nambahkeun touch has nu moal balik unnoticed sarta bakal masihan loba kapribadian ka dapur Anjeun.

De'Longhi Magnifica S Ecam 22.110.B

Upami anjeun resep hiji maker kopi super otomatis, salah sahiji pangalusna anjeun bakal manggihan nu Italia De'Longhi Ecam Magnifica, kalawan tekanan 15 bar, kakuatan 1450w, removable 1.8 tank cai kapasitas liter, panel LCD pikeun nempo informasi, sistem cappuccino, dispenser kopi adjustable pikeun ukuran béda, sarta beberesih otomatis.

Tanpa ragu, ieu mangrupikeun salah sahiji mesin kopi anu paling luhur. Jumlah fungsi nu eta brings nyaeta spektakuler jeung finish kopi saukur nikmat. kopi anyar digiling hatur nuhun kana coét otomatis na di luhur sarta tingkat maksimum lamun datang ka pribados kopi Anjeun.

Ieu maker kopi imah nawarkeun ngeunaan hasilna profesional yén anjeun bakal cinta lamun anjeun lover kopi alus. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun anjeun nyiapkeun dua cangkir kopi dina waktos anu sami. Sareng henteu gumantung kana kapsul, éta ngamungkinkeun anjeun milih kopi anu paling anjeun resep.

De'Longhi Dedica EC685.M

Firma De'Longhi ogé nawiskeun modél anu saé pisan upami anjeun milari anu saé panangan maker kopi keur imah. Kalawan maker kopi ieu anjeun bakal meunang kopi nikmat berkat kakuatan eta nawarkeun 1350 W sarta tekanan tinggi na berkat pompa tradisional sempit 15 cm na.

Ngahijikeun sistem Thermoblock pikeun memanaskeun cai kana suhu anu pas dina ngan 35 detik. Éta tiasa dianggo sareng kopi taneuh naon waé sareng sareng pods "Easy Serving Espresso", pikeun nawiskeun kabébasan anu langkung ageung nalika milih produk. Ogé, hal anu paling penting nyaéta anjeun panangan kalayan rotasi 360º "capucinatore" Pikeun kéngingkeun busa susu sareng cappuccino pangsaéna saolah-olah anjeun barista profésional.

A alungan aman jeung salah sahiji nilai pangalusna duit dirancang pikeun sakabéh jalma anu mikaresep prosés Nyiapkeun kopi.

Oster Prima Latte II

Di antara mesin kopi otomatis anu paling laris nyaéta Oster Prima Latte, Kusabab eta boga harga cukup disaluyukeun pikeun naon bener nawarkeun. tiasa nyiapkeun cappuccinos nikmat, lattes, espressos, kitu ogé susu steaming pikeun meunangkeun busa alus.

Éta mesin espresso mitis, karesep seueur situs wéb sareng pencinta kopi pikeun rasa méré eta kalawan harga leuwih handap ti mesin leuwih mahal lianna.

Cai mibanda tanki cai Kapasitas 1.5 liter, kalawan tambahan 300 ml tank susu sejen. Éta tiasa panas gancang berkat kakuatan 1238 W na.

Anu gaduh a Tekanan tina 19 bar nimba maksimal tina kopi, ogé méré loba creaminess kana hasilna. Sarta eta pisan gampang pikeun ngabersihan, komo ngidinan Anjeun pikeun nyabut tank susu pikeun nyimpen eta dina fridge.

Aya versi kadua mesin, éta Oster Prima Latte II, kalawan kakuatan jeung kapasitas gede, sarta sanajan purists masih resep aslina, éta kénéh bet metot.

Cecotec Cafelizzia 790 ngagurilap

ieu Cecotec maker kopi listrik Ieu salah sahiji anu pang metot dina tipe ieu. Pabrikan robot domestik anu kasohor ogé ngadamel mesin kopi kalayan desain anu elegan, kompak, sareng ngahontal hasil anu saé dibandingkeun pesaing langsung na.

Cai mibanda kakuatan 1350w pikeun panas cai pikeun infusions, Thermoblock sangkan gancang, 20 bar tekanan pikeun meunangkeun krim pangalusna sarta ambu maksimum kawas mesin kopi profésional, éta ngawengku hiji steamer pikeun tékstur susu jeung meunang busa pangalusna, éta ngamungkinkeun cai panas bisa ejected pikeun nyiapkeun infusions, tank kapasitas 1.2 liter, sarta sistem anti netes.

Melitta Tingali Therm DELUXE

Upami anjeun salah sahiji anu langkung resep Amérika atanapi netes kopi makers, Melitta Jerman mangrupakeun salah sahiji pangalusna Anjeun bisa meuli. Ieu mangrupa maker kopi filter listrik, kalawan kakuatan 1000w (efisien kelas A), kapasitas 1.25 liter, sarta dijieunna tina stainless steel.

Gelas kopi anu ngeunah sareng aromatik panjang atanapi pondok kanggo dipilih, kalayan termos anu tiasa ngajaga kopi panas salami 2 jam berkat insulasi isotermal tina kendi na. Éta ogé kalebet tutup, wadah saringan anti netes, kasaluyuan pikeun saringan 1 × 4, gagang, program descaling, adjustment karasa cai, sarta dishwasher aman.

Cona Ukuran D-Genius

Ieu hal nyata Cona maker kopi, atawa vakum. Aya seueur anu sami di pasar anu nyobian niru éta, tapi ieu mangrupikeun hiji-hijina anu ngajaga desain asli tina mesin kopi tradisional ieu, ogé kaaslianana, sabab masih diproduksi ku perusahaan Cona.

Dijieun di Éropa, kalawan dua peti tina kaca borosilikat tahan ka guncangan termal sareng sistem otentik anu bakal nimba sadaya ambu sareng pasipatan kopi berkat pangaruh nyeuseup vakum anu cirina.

Milik mesin kopi Cona mangrupikeun bisnis anu serius, sakabeh merek gaya jeung kapribadian. Éta pisan sababna naha urang nyarankeun Anjeun ngungsi ti imitasi jeung néangan Cona aslina. Hargana langkung luhur, tapi cap na teu tiasa ditiru.

plunger bodum

Upami anjeun langkung resep ngagunakeun éta mesin kopi plunger, Bodum mangrupakeun salah sahiji pangalusna sarta cheapest Anjeun bisa meuli. maker kopi ieu boga wadah kaca borosilicate kuat, kapasitas nyiapkeun 8 cangkir sakaligus, sarta plunger kalawan filter terpadu.

Panaskeun cai nepi ka ngagolak, tambahkeun kopi giling atawa infus nu rek disayagikeun kana mesin kopi, antepkeun jeung pencet plunger supaya nyaring sagala grounds sarta ninggalkeun aranjeunna trapped di tukang. Ku cara ieu anjeun bakal meunang inuman anjeun langsung.

jenis ieu maker kopi bakal ngingetkeun leuwih ti hiji nini anjeun, sarta éta a mirah, manageable, gampang pikeun ngangkut pilihan sarta éta ogé boga fungsi pikeun nyieun infusions sagala rupa.

Lelit PL41TEM

Lelit mangrupikeun salah sahiji pabrik anu paling bergengsi pikeun mesin kopi otomatis pikeun industri tukang hotél. Kalawan gampang pikeun ngabersihan stainless steel, coét kacang kopi terpadu, kapasitas badag 3.5 liter tank cai, 1200 W kakuatan, sarta sistem tekanan tinggi.

Éta ngagaduhan klep 3 arah pikeun ngagaringkeun bubuk kopi, sakelompok kapala nyiapkeun hiji kopi dina hiji waktu, sarta ketel kuningan. Éta cocog sareng biji kopi, kopi taneuh, sareng ogé pods kopi. Salaku tambahan, éta kalebet sistem pikeun nguap sareng ngahasilkeun busa anu saé.

Sakumaha anu dituduhkeun ku merek sorangan, produsén kopi "ngan ukur pikeun anu resep kopi": sagemblengna dijieun tina baja, finish nyaeta spektakuler jeung fungsi na aya dina jangkungna tina growers kopi paling nuntut.

Kumaha carana milih hiji maker kopi: step by step kasimpulan

Lamun sigana nu hal anu pajeulit, urang bakal coba simplify prosés tina milihan mesin kopi anu badé digaleuh. Hal kahiji anu anjeun kedah émut nyaéta naon anu anjeun milarian pikeun terang naon anu anjeun peryogikeun. Hal anu sigana atra, tapi éta teu jadi basajan dina prakna. pikir ayeuna ngeunaan milih jenis alatan rék nyiapkeun pot kopi hareup anjeun:

  • Ukur kopi: Anjeun kudu milih antara salah sahiji Nespresso, Senseo, Italia, integrable, panangan, super-otomatis, netes atawa Amérika, Cona, sarta capsules industri (lamun keur usaha). Dina ieu, anjeun tiasa ngirangan kamungkinan dumasar kana naha anjeun hoyong langkung atanapi kirang kanyamanan:
    • Automático: kapsul Nespresso, Senseo, integrable, panangan, super-otomatis.
    • padoman: netes atawa Amérika, Cona, atawa industri.
  • Infus séjén (teh, chamomile, lemon balm, valerian, ...): Anjeun kudu milih antara Dolce-Gusto, Tassimo, atawa plunger maker kopi. Sapertos dina kasus sateuacana, anjeun tiasa ngahususkeun kamungkinan langkung seueur:
    • Automático: ti Dolce-Gusto atanapi kapsul Tassimo.
    • padoman: plunger.

Sakali anjeun terang ngeunaan jinis mesin atanapi mesin kopi anu anjeun peryogikeun dumasar kana naon anu anjeun hoyong nyiapkeun, anjeun tiasa ningali diagram di handap ieu pikeun nangtukeun mana bédana unggal jenis maker kopi, sahingga rengse milih hiji husus:

  • tina kapsul: gancang, basajan tur praktis.
    • Nespresso: hasilna mangrupa kopi pisan sengit, kalawan awak pohara alus sarta ambu, kitu ogé tékstur katuhu. Kapsul langkung kawates dibandingkeun Dolce-Gusto atanapi Tassimo, sabab anjeun ngan ukur mendakan kopi, tina jinis anu béda, tapi ngan ukur éta.
    • Dolce GustoPapasangan: kopi sengit, ambu alus, busa alus tur tékstur. Kalayan rupa-rupa kapsul kopi tina tipena béda (espresso, spotted, cut, decaffeinated,...), kitu ogé tea susu, tea tiis, sarta inuman panas tur tiis lianna.
    • Tassimo: Sanaos kualitasna henteu saluhur dua sateuacana, éta nawiskeun hasil anu sami. Salaku tambahan, kapsul anu anjeun tiasa mendakan pisan rupa-rupa, sapertos dina kasus Dolce-Gusto. Ti kopi pisan variatif ka infusions sarta inuman pihak well-dipikawanoh séjén. Kalayan langkung ti 40 jinis anu béda, éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna upami anjeun milari rupa-rupa di luhur sadayana.
    • Senseo: eta kajadian salaku kalawan Nespresso, éta rada leuwih diwatesan dina watesan rupa. Kopi dina hal ieu kualitasna sami sareng Tassimo.
  • Superautomatic, panangan atanapi integrable: tilu ieu hasil sarua. Coffees sarupa anu diala dina mesin kopi industri profésional, sarta kalawan kauntungan tina panangan vaporizer pikeun nyieun busa kualitas luhur nu teu bisa ngahontal dina capsules, atawa dina leuwih listrik atawa tradisional lianna.
  • listrik séjén: pikeun kopi Amérika atanapi drip, sajaba teu sagampang sareng gancang sapertos anu sateuacana, hasil tina kopi anu bersih pisan, ngamungkinkeun ambu sareng rasa anu béda-béda diapresiasi. Sanajan ieu, pencinta kopi alus teu ngahargaan aranjeunna salaku loba. Gantina, aranjeunna bisa jadi alus pikeun maranéhanana anu keur pilari hal mirah, kalawan kabebasan ngagunakeun kopi sagala, sarta anu nyieun jumlah badag kopi sakaligus tur teu single-porsi.
  • Tradicionales: prosésna teu nyaman sakumaha dina saméméhna. Anjeun kedah ngalaksanakeun prosés léngkah-léngkah sacara manual dugi ka hasilna.
    • Italiana: aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun nyiapkeun kopi alus kalawan ambu pisan diucapkan. Éta ogé murah sareng henteu pajeulit dianggo, sanaos prosésna langkung laun. Nanging, éta ngamungkinkeun anjeun ngadamel langkung ti hiji cangkir sakaligus gumantung kana ukuranana.
    • congcot: lamun aranjeunna Cona otentik, hasilna pohara alus. Ku cara infusing kopi dina suhu nu leuwih handap ti batur (kira-kira 70ºC), hal ieu ngajadikeun kopi ngajaga sipat organoleptikna leuwih hade tinimbang jenis séjén.
    • plunger: Aranjeunna tiasa nawiskeun hasil anu sami sareng anu sateuacana. Kakuatan anu paling hébat nyaéta aranjeunna murah pisan sareng idéal pikeun jalma sepuh anu henteu terang kumaha ngagunakeun anu modéren atanapi anu henteu hoyong ngahesekeun kahirupan.
  • Industriales: pikeun usaha, achieving rasa profésional sarta textures alatan fitur aranjeunna nawiskeun. Aranjeunna langkung mahal sareng langkung ageung. Jenis mesin espresso ieu sacara manual, sanaos aya ogé anu super-otomatis.

meuli kopi naon?

Gumantung kana jinis maker kopi anu anjeun anggo, anjeun peryogi hiji kopi atanapi anu sanés. Panginten bahkan mesin kopi anjeun ngadukung sababaraha jinis kopi. Tiap di antarana boga peculiarities sarta trik na. Naha anjeun terang sabaraha rupa kapsul kopi aya? Naon rusiah milih kopi taneuh pangalusna? jeung lamun meuli biji kopi, kumaha ngagilingna sae?

Asesoris kopi: nu penting

Dunya kopi lega sareng upami anjeun resep inuman ieu anjeun moal lirén kaget ku jumlah pilihan anu sayogi pikeun ngarobah pangalaman kopi kana hal unik. Pikeun loba éta malah ritual. Nanging, aya sababaraha asesoris anu sigana penting: susu fthers pikeun ngahontal kaunggulan dina creaminess, grinders kopi pikeun tékstur sampurna atawa termos pikeun ngawétkeun sareng ngangkut kopi anjeun nyalira. Parios.