mesin kopi murah

Dheweke wis ana ing kene Amazon Prime Days!

Yen sampeyan seneng kopi (lan infus liyane) lan sampeyan mikir milih pembuat kopi sing becik sing nyukupi kabutuhan sampeyan bakal ngerti manawa asring ora gampang amarga macem-macem jinis sing ana ing pasar. Lan yen wis angel milih jinis pembuat kopi, isih angel navigasi antarane macem-macem merek lan model sing ana.

Kanggo pangguna sing durung mutusake, ing situs web iki, kita bakal nyoba mulang sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti supaya sampeyan bisa mutusake jinis mesin kopi sing sampeyan butuhake miturut pilihan sampeyan, lan uga merek lan model apa sing disaranake ing saben kasus. sing sampeyan entuk produk sing paling apik kanggo saben kasus. Kajaba iku, iki bakal nyegah sampeyan mbuwang dhuwit kanthi berlebihan, priksa manawa sampeyan mbayar rega sing cocog kanggo produk sing berkualitas.

Mesin kopi paling apik ing pasar

Yen sampeyan ora pengin nggawe rumit banget utawa sampeyan wis duwe ide tartamtu, sampeyan mung kudu ngerti mesin kopi sing paling apik kanggo dipilih. Minangka ringkesan lan tanpa mbedakake miturut jinis, iki ndhuwur mesin kopi favorit kita:

TOP KAPSUL
TOPS OTOMATIS
TOP EXPRESS
TOP RASA MANIS
Kopi Philips...
De'Longhi Perfetto...
Solac CE4480...
Krups Nespresso Essenza...
Nescafe Dolce Gusto...
Bosch Tassimo Sugeng...
̶9̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
̶6̶6̶9̶,̶0̶0̶€̶
̶1̶1̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
̶1̶1̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
̶7̶7̶,̶7̶9̶ ̶€̶
̶7̶9̶,̶0̶0̶ ̶€̶
TOP KAPSUL
Kopi Philips...
̶9̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
TOPS OTOMATIS
De'Longhi Perfetto...
̶6̶6̶9̶,̶0̶0̶€̶
TOP EXPRESS
Solac CE4480...
̶1̶1̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
TOP NESPRESSO
Krups Nespresso Essenza...
̶1̶1̶9̶,̶9̶9̶ ̶€̶
-
TOP RASA MANIS
Nescafe Dolce Gusto...
̶7̶7̶,̶7̶9̶ ̶€̶
DISKON TOP
Bosch Tassimo Sugeng...
̶7̶9̶,̶0̶0̶ ̶€̶
-

Jinis mesin kopi: apa sing becik?

Ora mung siji jinis pembuat kopi, yen ora, pilihan bakal luwih gampang. Ana anyar mesin listrik sing wis ngalami évolusi kanggo kurban asil paling apik lan comfort paling, tanpa rampung displaced ing warung kopi tradisional. Kanggo alasan iki, saiki ana mesin kopi klasik kanggo sing paling murni, uga sing paling modern.

Kenali wong-wong mau jinis mesin kopi sing ana Penting kanggo ngerti carane milih pembuat kopi sing paling apik miturut apa sing sampeyan goleki. Kita pitutur marang kowe ing sawetara tembung ing kene:

mesin kopi listrik

ing mesin kopi listrik yaiku kabeh sing wis ngganti sumber panas njaba karo sistem pemanas listrik kanggo nyiyapake kopi utawa infus. Mesin kopi jinis iki yaiku luwih cepet lan luwih praktis kanggo umume omah. Kajaba iku, dheweke ora mbutuhake reresik utawa perawatan sing nyenengake kaya tradisional. Ing grup iki sampeyan bisa nemokake:

  • Mesin kopi kapsul: iku sing saiki ana, amarga padha gampang banget kanggo nggunakake lan cepet. Sampeyan mung milih kapsul kopi utawa infus sing pengin disiapake (sawetara ngidini sampeyan nyiyapake omben-omben panas lan adhem), lebokake ing mesin, lan ing sawetara detik sampeyan bakal siap gelas utawa cangkir. Sistem tekanane bakal ngliwati banyu panas liwat kapsul kanggo ngekstrak rasa lan aroma isi kasebut lan bakal diusir menyang gelas / cangkir.
  • Mesin kopi super otomatis: mesin iki ngidini sampeyan milih biji kopi utawa kopi lemah (nyediakake kamardikan luwih dening ora gumantung ing jinis kapsul didhukung), nanging padha ora mbutuhake minangka akeh manungsa waé minangka sadurunge. Dheweke biasane mandheg ing wektu sing tepat, tanpa sampeyan kudu mandheg dhewe amarga sistem sing ngerti kepiye. Kajaba iku, biasane duwe fungsi tambahan liyane babagan sing sadurunge.
  • Mesin espresso manual: Ora kaya sing super-otomatis, ora duwe gilingan lan proses priming lan mencet kopi kudu ditindakake kanthi manual. Sawetara duwe aksesoris sing dibangun kanggo nguap, yaiku, supaya sampeyan bisa nggawe umpluk susu kanthi otomatis lan menehi kopi kanthi tekstur khusus profesional.
  • Produsen kopi sing dibangun: biasane mesin kopi super-otomatis, mung dibangun ing pawon kaya piranti liyane, kaya sing bisa ditindakake nganggo mesin cuci, mesin pencuci piring, oven, gelombang mikro, lsp.
  • Netes utawa pembuat kopi Amerika: Iki minangka mesin kopi listrik sing nggunakake saringan lan sumber panas listrik. Sampeyan bisa nggunakake kopi apa wae sing dikarepake. Mesin bakal ngliwati banyu panas liwat kopi lemah lan nyaring kanggo netes asil menyang kendi terpadu. Ing kasus iki, padha ora monodose. Sawetara kalebu kendi termos, supaya kopi tetep panas nganti sawetara jam.
  • Produsen kopi listrik Italia: padha ing tampilan lan operasi kanggo mesin kopi Italia utawa panci Moka manual, nanging powered by sumber electrical. Elinga yen akeh mesin kopi Italia ora ndhukung kompor induksi, mula ana versi listrik.

warung kopi tradisional

Padha sing terus gumantung ing sumber panas external. Dheweke diciptakake taun kepungkur lan isih ana nganti saiki. Akeh penyayang kopi luwih seneng nyiyapake kopi ing mesin kopi jinis iki, ngontrol kabeh detail saka awal lan nindakake kabeh "ritual" nganti entuk kopi sing sampurna. Tegese ora cepet lan mbutuhake proses manual, mula ora kanggo kabeh wong. Antarane wong-wong mau, siji bisa mbedakake antarane:

  • Mesin kopi Italia: padha mesin kopi banget prasaja sing kasusun saka tank banyu ing wilayah ngisor. Simpenan iki sing diselehake ing piring kanggo panas lan nggawe banyu godhok. Dadi munggah saluran lan ngliwati saringan sing ditemokake kopi sing digiling. Iku mbeber gondho lan munggah wis disaring menyang tank ing wilayah ndhuwur.
  • pembuat kopi plunger: Ing pembuat kopi plunger diijini nggawe kopi lan infus liyane. Sampeyan kudu panas banyu menyang godhok ing gelombang mikro utawa ing saucepan, lan banjur ditambahake menyang njero saka Edo kopi bebarengan karo apa sing arep kanggo infuse. Sampeyan nutup tutup lan push plunger supaya banyu roso liwat Filter lan kanthi mangkono ninggalake latar ngisor.
  • Cona utawa vakum pembuat kopi: Iki minangka jinis pembuat kopi sing unik banget sing diciptakake pirang-pirang taun kepungkur. Operasi kasebut, sebagian, padha karo prinsip Italia. Produsen kopi iki nggunakake sumber panas njaba, kayata geni utawa burner kanggo nggodhok banyu ing wadhah ngisor, sing ngembangake gas lan munggah menyang wilayah ndhuwur liwat saluran sing nyambungake loro bagean kasebut. Ing kono panggonane kopi sing arep disuguhake. Nalika dibuwang saka panas, udhara ing zona ngisor kontrak lan nggawe efek vakum, nyedhot kopi saka zona ndhuwur liwat saringan. Asil pungkasan bakal dadi kopi sing siap diombe ing sisih ngisor, ninggalake lemah ing ndhuwur.

Mesin kopi industri

Pungkasan, mesin kopi industri Padha kategori kapisah. Umumé, bisa digabungake karo sing listrik, amarga bisa digunakake karo sistem pemanas listrik. Nanging luwih larang, mesin sing luwih gedhe kanthi kemampuan sing unggul. Iki ngidini sampeyan nggawe kopi kanthi cepet lan malah nggawe sawetara kopi ing wektu sing padha ing sawetara kasus. Padha cocok kanggo bisnis perhotelan kayata kafe, bar, restoran, hotel, lan sapiturute, sanajan ana akeh sing tuku kanggo nggunakake ngarep.

produsen kopi paling laris

Terus karo apa wis ngandika adoh, iki sawetara saka pembuat kopi sing paling apik sing bisa sampeyan tuku taun iki kanthi rega paling apik, pimpinan ing kategori masing-masing miturut jinis pembuat kopi sing wis kita rinci:

De'Longhi EDG250.B Dolce Gusto Jovia

De'Longhi wis nggawe salah siji saka mesin kopi paling apik kanggo Kapsul Dolce Gusto sing bisa ditemokake Kanthi daya saka 1500w lan sistem dadi panas cepet supaya sampeyan ora kudu ngenteni siji menit kanggo nyiapake kopi nalika sampeyan seneng. Kanthi 15 bar tekanan sampeyan bisa ngekstrak kabeh sing paling apik saka kopi utawa kapsul infus kanggo menehi rasa sing paling apik.

Kajaba iku, nggabungake tangki banyu kapasitas 0,8 liter, sing ngidini sampeyan nggawe sawetara kopi tanpa kudu ngisi maneh. Iku stands metu kanggo fungsi menarik, kayata nyiyapake ombenan panas utawa adhem, pangopènan luwih gampang saka tau thanks kanggo kita warns nalika iku wektu kanggo descale.

Produsen mesin kopi Italia wis ngurus desain mesin iki, kanthi rincian ing stainless steel lan wangun sing bakal adorn panggonan sampeyan nyeleh piranti iki. Iku uga kalebu fungsi flow-stop kanggo mungkasi jet kanthi otomatis, tray netes nyetel dhewe kanggo kabeh jinis cangkir lan kaca tingal, mati otomatis sawise 5 menit ora aktif, etc.

Krups Inissia XN1005 Nespresso

Produsèn kondhang Krups wis digawe liyane saka mesin kopi paling apik kanggo kapsul nespresso sing bisa ditemokake ing pasar kanthi rega sing murah. Kenyamanan maksimal ing mesin kompak lan entheng iki, kanthi gagang ergonomis lan warna sing menarik.

Wis tombol kanggo nguripake, lan mung 25 detik Bakal siap lan nganggo banyu ing suhu sing tepat kanggo nyiyapake kopi sing apik banget. Kabeh dipakani karo tank kapasitas 0.7 liter, karo imbuhan ukuran cangkir karo tombol (Espresso lan Lungo), kanggo cendhak utawa dawa.

Daya lan tekanane 19 bar Dheweke njamin yen sampeyan bisa ngekstrak kabeh aroma biji kopi saka kapsul, uga sifat sing dikarepake saka secangkir kopi sing apik. A meksa sing wis sethitik meri mesin kopi profesional.

Kajaba iku, wis sistem anti-netes, lan sistem mati otomatis yen sampeyan ninggalake tanpa nggunakake luwih saka 9 min.

Bosch TAS1007 Tassimo

Yen luwih seneng ing Tassimo kapsul, Produsèn Bosch uga nawakake liyane saka mesin kopi kapsul paling apik kanggo tenan consumable iki. Daya 1400w, tangki 0.7 liter, lan desain sing kompak lan atraktif nglengkapi mesin iki kanggo infus.

Karo sampeyan bisa seneng roso saka pilihan saka luwih saka 40 ombenan panas karo kabeh rasa asli. Ora ana setelan sing rumit, mung pilih kapsul sing dikarepake, penet tombol lan ngenteni cangkir utawa gelas sampeyan siap (kanthi dhukungan sing bisa diatur kanggo ukuran sing beda-beda).

Lan kanggo njaga gawe kopi resik lan sing roso ora nyampur, sawise saben nggunakake Edo warung wis pressurized uap reresik sistem ninggalake langsung siap kanggo nyiyapake ngombe beda.

Philips HD6554/61 Senseo

Liyane merek Eropa gedhe yaiku Philips. Wektu iki dheweke duwe model pembuat kopi kanggo kapsul senseo sing bakal sampeyan tresnani Kasedhiya kanthi desain inovatif lan macem-macem warna kanggo milih sing paling cocog miturut selera sampeyan.

Iki minangka pembuat kopi sing unik, amarga sanajan dosis siji, sampeyan bisa nyiyapake rong cangkir kopi bebarengan. Kabeh kanthi cepet lan gampang, milih intensitas kopi sing dawa, alus, cendhak lan kuwat sing dikarepake kapan wae lan ngenteni asil cepet.

La Teknologi Coffee Boost njamin kanggo extract kabeh roso saben kapsul karo meksa, njamin roso luwih. Kajaba iku, teknologi Crema Plus njamin lapisan crema luwih alus lan nduweni tekstur sing luwih apik tinimbang mesin kopi listrik liyane. Lan yen sampeyan ora nggunakake, teknologi hemat energi bakal mateni kanthi otomatis sajrone 30 menit.

Oroley 12 Cups

Oroley Iki minangka salah sawijining merek paling apik sing bisa sampeyan tuku saka jinis iki produsen kopi Italia. Akeh wong sing luwih seneng nyiyapake kopi nganggo mesin kopi tradisional iki amarga jarene luwih seneng rasane. Padha uga awet lan murah.

Apa digawe saka aluminium, lan cocok kanggo kabeh jinis pawon, kajaba induksi. Tangki banyu nduweni kapasitas kanggo 12 cangkir, sanajan ana macem-macem ukuran kanggo nutupi macem-macem kabutuhan. Uga kalebu katup safety kanggo nyegah kacilakan.

Klasik sejati kanggo nikmati kopi kanthi cara lawas, ngrungokake gurgling lan nyedhot ambune. Sampeyan ora bisa ilang ing omah lan saliyane nyiyapake kopi sing enak, Mesin kopi Italia nambah sentuhan khas sing ora bakal katon lan bakal menehi akeh kapribaden ing pawon.

De'Longhi Magnifica S Ecam 22.110.B

Yen luwih seneng siji mesin kopi super otomatis, salah siji sing paling sampeyan bakal nemokake iku Italia De'Longhi Ecam Magnifica, kanthi tekanan 15 bar, daya 1450w, tank banyu kapasitas 1.8 liter sing bisa dicopot, panel LCD kanggo ndeleng informasi, sistem cappuccino, dispenser kopi sing bisa diatur kanggo ukuran sing beda-beda, lan reresik otomatis.

Tanpa mangu, iki minangka salah sawijining mesin kopi sing paling dhuwur. Jumlah fungsi sing digawa spektakuler lan rampung kopi mung enak. kopi anyar digiling thanks kanggo gilingan otomatis ing ndhuwur lan tingkat maksimum nalika nerangake pribadhi kopi sampeyan.

Edo kopi ngarep iki nawakake babagan asil profesional sing bakal tresna yen sampeyan pacangan kopi apik. Kajaba iku, ngidini sampeyan nyiyapake rong cangkir kopi ing wektu sing padha. Lan ora gumantung ing kapsul, ngidini sampeyan milih kopi sing paling disenengi.

De'Longhi Dedica EC685.M

Perusahaan De'Longhi uga nawakake model liyane sing apik banget yen sampeyan nggoleki sing apik mesin kopi lengen kanggo ngarep. Kanthi pembuat kopi iki sampeyan bakal entuk kopi sing enak amarga tenaga sing ditawakake 1350 W lan tekanan dhuwur amarga pompa tradisional sing sempit 15 cm.

Integrasi sistem Thermoblock kanggo panas banyu kanggo suhu tengen mung 35 detik. Bisa digunakake karo kopi lemah lan pods "Easy Serving Espresso", kanggo menehi kebebasan sing luwih gedhe nalika milih produk kasebut. Uga, liyane sing paling penting yaiku sampeyan lengen karo rotasi 360º «capucinatore» kanggo entuk busa susu lan cappuccino sing paling apik kaya-kaya sampeyan barista profesional.

A nang aman karo salah siji saka nilai paling apik kanggo dhuwit dirancang kanggo kabeh wong sing seneng proses nyiyapake kopi.

Oster Prima Latte II

Antarane mesin kopi otomatis sing paling laris yaiku Oster Prima Latte, awit iku wis rega cukup diatur kanggo apa tenan nawakake. bisa nyiapake cappuccino éca, latte, espressos, uga susu steaming kanggo njaluk umpluk apik.

Iku mesin espresso mitos, favorit saka akeh situs web lan penyayang kopi kanggo roso menehi ing rega luwih murah tinimbang mesin liyane larang.

Wis tank banyu Kapasitas 1.5 liter, karo tank susu 300 ml tambahan liyane. Bisa dadi panas kanthi cepet amarga daya 1238 W.

Ndarbeni a Tekanan saka 19 bar kanggo extract maksimum saka warung, uga menehi akèh creaminess kanggo asil. Lan gampang banget kanggo ngresiki, lan malah ngidini sampeyan mbusak tank susu kanggo nyimpen ing kulkas.

Ana versi liya saka mesin, ing Oster Prima Latte II, karo daya lan kapasitas luwih, lan sanajan purists isih seneng asli, iku isih nang menarik.

Cecotec Cafelizzia 790 mengilap

Iki Cecotec mesin kopi listrik Iki minangka salah sawijining sing paling menarik ing jinis iki. Produsen robot domestik sing misuwur uga nggawe mesin kopi kanthi desain sing elegan, kompak, lan entuk asil sing apik banget dibandhingake karo pesaing langsung.

Nduwe daya 1350w kanggo panas banyu kanggo infus, Thermoblock kanggo nggawe cepet, 20 bar tekanan kanggo entuk krim sing paling apik lan aroma sing maksimal kaya mesin kopi profesional, kalebu steamer kanggo tekstur susu lan entuk umpluk sing paling apik, ngidini banyu panas bisa metu kanggo nyiyapake infus, tangki kapasitas 1.2 liter, lan sistem anti tetes.

Melitta Deleng Therm Deluxe

Yen sampeyan salah siji sing seneng pembuat kopi Amerika utawa netes, Melitta Jerman iku salah siji sing paling sampeyan bisa tuku. Iki minangka mesin kopi filter listrik, kanthi daya 1000w (kelas efisien A), kapasitas 1.25 liter, lan digawe saka stainless steel.

Secangkir kopi sing dawa utawa cendhak sing enak lan aromatik kanggo dipilih, kanthi termos sing bisa njaga kopi nganti 2 jam amarga insulasi isotermal saka kendi. Uga kalebu tutup, wadhah saringan anti-tetes, kompatibilitas kanggo saringan 1 × 4, gagang, program descaling, imbuhan atose banyu, lan dishwasher aman.

Cona Ukuran D-Genius

Iku bab nyata Edo kopi cona, utawa vakum. Ana akeh liyane sing padha ing pasar sing nyoba niru, nanging mung iki sing njaga desain asli saka mesin kopi tradisional iki, uga keasliane, amarga isih diprodhuksi dening perusahaan Cona.

Digawe ing Eropah, karo rong kontaner saka kaca borosilikat tahan kanggo kejut termal lan kanthi sistem asli sing bakal ngekstrak kabeh aroma lan sifat kopi amarga efek nyedhot vakum sing dadi ciri.

Nduwe pembuat kopi Cona minangka bisnis sing serius, merek kabèh saka gaya lan pribadine. Pramila disaranake sampeyan ngungsi saka tiron lan goleki Cona asli. Regane luwih dhuwur, nanging prangko kasebut ora bisa ditiru.

plunger bodum

Yen luwih seneng nggunakake pembuat kopi plunger, Bodum iku salah siji sing paling apik lan paling murah sampeyan bisa tuku. Iki pembuat kopi wis wadhah kaca borosilikat kuwat, kapasitas kanggo nyiyapake 8 cangkir sekaligus, lan plunger karo Filter terpadu.

Panaskan banyu nganti godhok, tambahake kopi sing wis digiling utawa infus sing arep disiapake menyang mesin pembuat kopi, diwutahake lan pencet plunger supaya nyaring kabeh latar lan ninggalake wong-wong mau kepepet ing latar mburi. Kanthi cara iki sampeyan bakal entuk ngombe kanthi cepet.

Jenis pembuat kopi iki bakal ngelingake luwih saka siji simbah, lan pancen pilihan sing murah, bisa diatur, gampang transportasi lan sing uga serves kanggo nggawe infus saka kabeh jinis.

Lelit PL41TEM

Lelit minangka salah sawijining pabrikan paling bergengsi kanggo mesin kopi otomatis kanggo industri tukang hotel. Kanthi gampang kanggo ngresiki stainless steel, gilingan biji kopi terpadu, kapasitas gedhe 3.5 liter tank banyu, 1200 W daya, lan sistem tekanan dhuwur.

Wis katup 3 arah kanggo garing bubuk kopi, klompok kepala kanggo nyiyapake kopi siji-sijine, lan ceret kuningan. Cocog karo biji kopi, kopi sing digiling, lan uga polong kopi. Kajaba iku, kalebu sistem kanggo nguap lan ngasilake busa sing apik.

Minangka merek kasebut nuduhake, pembuat kopi "mung kanggo penyayang kopi": sakabehe digawe saka baja, Rampung iku spektakuler lan fungsi ing dhuwur saka petani kopi paling nuntut.

Cara milih pembuat kopi: ringkesan langkah demi langkah

Yen misale jek sing iku rumit, kita bakal nyoba kanggo menakake proses saka milih sing arep tuku kopi. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu mbudidaya iku apa sing looking for supaya ngerti apa sing perlu. Soko sing ketok, nanging ora supaya prasaja ing laku. mikir saiki pilih jenis apa sing dikarepake kanggo nyiapake pot kopi ing mangsa ngarep:

  • Mung kopi: Sampeyan kudu milih antarane salah siji saka Nespresso, Senseo, Italia, integrable, lengen, super-otomatis, netes utawa Amérika, Cona, lan kapsul industri (yen kanggo bisnis). Ing iki, sampeyan bisa nyuda kemungkinan miturut apa sampeyan pengin luwih utawa kurang comfort:
    • Otomatis: Kapsul Nespresso, Senseo, integrable, lengen, super-otomatis.
    • manual: netes utawa Amérika, Cona, utawa industri.
  • Infus liyane (teh, chamomile, lemon balm, valerian, ...): Sampeyan kudu milih antarane Dolce-Gusto, Tassimo, utawa pembuat kopi plunger. Kaya ing kasus sadurunge, sampeyan bisa mbatesi kemungkinan luwih akeh:
    • Otomatis: saka Dolce-Gusto utawa kapsul Tassimo.
    • manual: plunger.

Sawise sampeyan ngerti apa jinis mesin utawa mesin pembuat kopi sing sampeyan butuhake miturut apa sing pengin disiapake, sampeyan bisa ndeleng diagram ing ngisor iki kanggo nemtokake manawa beda saben jinis kopi, lan kanthi mangkono rampung milih sing spesifik:

  • saka kapsul: cepet, prasaja lan praktis.
    • Nespresso: asile kopi sing pekat banget, awak lan ambune apik banget, uga teksture sing pas. Kapsul luwih winates dibandhingake Dolce-Gusto utawa Tassimo, amarga sampeyan mung nemokake kopi, saka macem-macem varieties, nanging mung sing.
    • Dolce GustoPasangan: kopi sing kuat, aroma sing apik, busa lan tekstur sing apik. Kanthi macem-macem kapsul kopi saka macem-macem jinis (espresso, spotted, cut, decaffeinated,...), uga teh susu, teh adhem, lan ombenan panas lan adhem liyane.
    • Tassimo: Senajan kualitas ora dhuwur minangka loro sadurunge, iku ora kurban asil padha. Kajaba iku, kapsul sing bisa ditemokake macem-macem banget, kaya ing kasus Dolce-Gusto. Saka macem-macem kopi nganti infus lan ombenan pesta liyane sing kondhang. Kanthi luwih saka 40 macem-macem jinis, iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik yen sampeyan nggoleki macem-macem ing ndhuwur kabeh.
    • Senseo: kedadeyan kaya Nespresso, luwih diwatesi babagan macem-macem. Kopi ing kasus iki kualitase padha karo Tassimo.
  • Superautomatic, lengen utawa integrable: telu iki duwe asil sing padha. Kopi padha karo sing dipikolehi ing mesin kopi industri profesional, lan karo kauntungan saka lengen vaporizer kanggo nggawe umpluk kualitas dhuwur sing ora bisa entuk ing kapsul, utawa ing liyane elektrik utawa tradisional.
  • listrik liyane: kanggo kopi Amerika utawa netes, saliyane ora gampang lan cepet kaya sing sadurunge, asil saka kopi kasebut resik banget, ngidini aroma lan rasa sing beda-beda. Senadyan mangkono, para penyayang kopi sing enak ora ngajeni dheweke. Nanging, padha bisa dadi apik kanggo wong-wong sing looking for soko mirah, karo kamardikan kanggo nggunakake kopi sembarang, lan sing nggawe jumlah gedhe saka kopi bebarengan lan ora siji porsi.
  • Tradhisi: proses ora nyaman kaya ing sadurunge. Sampeyan kudu nindakake proses langkah demi langkah kanthi manual nganti sampeyan entuk asil.
    • Italia: padha ngijini sampeyan kanggo nyiyapake kopi apik karo ambu banget pocapan. Padha uga murah lan ora rumit kanggo nggunakake, sanajan proses luwih alon. Nanging, ngidini sampeyan nggawe luwih saka siji cangkir sekaligus gumantung saka ukurane.
    • kerucut: yen padha Cona asli, asil apik banget. Kanthi infus kopi ing suhu sing luwih murah tinimbang liyane (udakara 70ºC), iki ndadekake kopi njaga sifat organoleptik luwih apik tinimbang jinis liyane.
    • plunger: Dheweke bisa menehi asil sing padha karo sing sadurunge. Kekuwatane sing paling gedhe yaiku murah banget lan cocog kanggo wong tuwa sing ora ngerti carane nggunakake modern utawa sing ora pengin nggawe rumit urip.
  • Industri: kanggo bisnis, entuk rasa lan tekstur profesional amarga fitur sing ditawakake. Padha luwih larang lan luwih gedhe. Jinis mesin espresso iki manual, sanajan ana uga sing super-otomatis.

tuku kopi apa?

Gumantung saka jinis pembuat kopi sing sampeyan gunakake, sampeyan butuh kopi siji utawa liyane. Bisa uga mesin kopi sampeyan ndhukung macem-macem jinis kopi. Saben wong duwe peculiarities lan trik. Apa sampeyan ngerti carane akeh jinis kapsul kopi ana? Apa rahasia kanggo milih kopi lemah paling apik? lan yen sampeyan tuku biji kopi, piye carane nggiling kanthi apik?

Aksesoris kopi: sing penting

Donya kopi iku jembar lan yen sampeyan seneng karo minuman iki, sampeyan ora bakal kaget karo jumlah pilihan sing kasedhiya kanggo ngowahi pengalaman kopi dadi sing unik. Kanggo akeh iku malah ritual. Nanging, ana sawetara aksesoris sing katon penting: susu fthers kanggo entuk kaunggulan ing creaminess, gilingan kopi kanggo tektur sampurna utawa thermoses kanggo ngreksa lan ngeterake kopi dhewe. Priksa metu.